33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

על אוכל, לייף סטייל, צרכנות וזנזוני מוח

בלוג צרכנות , אוכל וביקורת בכל תחום

עוגת בננות ללא גלוטן וללא סוכר

עוגת בננות ללא גלוטן וללא סוכר

עוגה שנהגתי להכין במשך שנים ואהובי הבננות נהנו ממנה, כיום כאשר אני נגמלת מסוכר ומגלוטן הכנתי אותה בשינוי קל שיתאים למגבלות ..
העוגה יצאה טובה ביותר וכל אורחי נהנו ממנה ולא חשו בהבדל.

ההכנה 

 3 ביצים
1/4 1 כוסות סוכר/ כמו סוכר

להקציף במיקסר תוך הוספה איטית של הסוכר עד קבלת קציפה בהירה ותפוחה

מוספים בזילוף איטי  תוך הקצפה
3/4 כוס שמן קנולה
עד קבלת קציפה בהירה ותפוחה

מערבבים בקערה 
1/2 כוס קמח (השתמשתי בקמח ללא גלוטן )
1/2 כוס קוקוס
1 כפית קינמון
1/2 כפית סודה לשתייה 
1/2 כוס שוקולד ציפס
1/2 כוס אגוזים קצוצים(לילדים אפשר לוותר)

מחלפים במיקסר את המטרפה בוו גיטרה ומוספים את היבשים ב3 מנות עד ערבוב מלא 

3-4 בננות בשלות מרוסקות 

מוספים לתערובת ומערבבים .

משמנים תבנית בתרסיס שמן ומעברים את התערובת .אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני כ30-40 דקות .
עד שהעוגה קפיצית למגע וקיסם שננעץ יוצא עם מעט פירורים.

צילום: הילה אקסולורד

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

33 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל הים רגוע אלא אם צויין אחרת