33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בריאות בקלות

עוגיות גרעינים ופשתן.

גרעינים ,אגוזים, שקדים, פירות יבשים הם בסיס התזונה שלי, האמת אני מעדיפה על פני שוקולד או עוגיות .

נכון הם עתירים בקלוריות וחשובה המידתיות ושמירה על כמויות כשאוכלים מזון זה ומאידך רכיבי מזון זה עשירים בחלבון ברזל, מינרלים, סידן כל מה שצמחונים  צריכים בתפריט.

גרעינים זרעי פשתן ,שקדים ואגוזים מתאימים לתפריטם של כאלו הסובלים מכולסטרול וסכרת.

כל שנה בטו' בשבט  יש מסורת בקיבוצי- לנטוע אזור מסוים ,אותו הועידו והכינו  אנשי הנוי לנטיעה. ביום שבת בבוקר אנו מתכנסים במקום, מתרחש טקס קצר המתנהל ע"י  בני הנוער, ואז נשמעת הקריאה " עם הירוק למעלה" וכולנו מסתערים ושותלים , מלמדים את הילדים הקטנים איך שותלים נכון ,בקיצור שמחה גדולה.

אשתף אתכם במתכון של עוגיות שקיבלתי מחברה/שכנה הידועה במומחיות שלה באפייה.

300 גרם גרעיני חמנייה.

200 גרם שומשום.

חופן זרעי פשתן.

1/4 כוס סוכר חום.

 2 חלבונים.

 לערבב  לכדי עיסה אחידה, ליצור בכף עיגולים ולהניח על נייר אפייה.

לאפות כ30-40  דקות, בחום של 160-170 מעלות. חשוב שיהיו יבשות .

 

העוגיות טעימות, אגוזיות, ועשירות במינרלים וחשוב מכל מתאימות גם לחולי צליאק.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל eti19651 אלא אם צויין אחרת