66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

ריבת צימוקים

בס"ד

ריבה ביתית נפלאה מתאימה למילוי רולדות ואף לשולחן המימונה ביחד עם המופלטות

 

 

המצרכים:

1 ק”ג צימוקים בהירים ללא גרענים
350 גרם סוכר
3 כוסות מים
3-4 כפיות סוכר וניל
100 גרם שומשום  (לא חיי'ב)
4 כפות מיץ לימון

 

אופן ההכנה:

 

1.לשטוף היטב את הצימוקים, לשים בסיר יחד עם 3 כוסות מים, הסוכר והווניל. לערבב ולכסות לבשל על אש נמוכה כשעה.
2.להוסיף את מיץ הלימון והשומשום ולהמשיך לבשל 20-30 דקות.
3.שמים צלוחית בהקפאה ל-5-10 דקות. מוציאים מעט מן הריבה לצלוחית ועבירים אצבע במרכזה, אם הפס לא נסגר חזרה סימן שהריבה מוכנה, במידה והוא נסגר, להמשיך לבשל עוד כמה דקות ולבדוק שנית.


*אפשר להוסיף לריבה אגוזים או שקדים קצוצים.

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת