66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

לפתן פירות יבשים

בס"ד

בהשראת ט"ו בשבט הנה מתכון לניצול כל הפירות היבשים שנותרו מהחג.מרענן וטעים מאוד.

אני נוהגת להכין את הלפתן הזה בחגים, מרווה מאוד אחרי ארוחת החג הכבדה.

 

המצרכים:


לקנות מכל הסוגים של הפירות יבשים אבל מעט מכל דבר
שזיפים יבשים,
משמשים יבשים
צימוקים,
דובדבנים יבשים,
חמוציות יבשות
וכול’
2 תפו"ע חתוכים לקוביות

2 כפות סוכר
1 חב' ג'לי בטעם תות

 

אופן ההכנה:

 

להניח בסיר את כל הפירות,למלות מים עד שיכסה ב- 2 ס”מ את הפירות, להוסיף 2 כפות סוכר ולבשל על הגז בערך חצי שעה.
אחרי חצי שעה להוסיף את הג’לי ולהמשיך לבשל עוד 10 דקות. לטעום שמספיק מתוק (לא צריך להיות מתוק מדי) ולכבות את הגז.

לצנן ולאחסן בקופסה ולמקרר.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת