גבץ בולגרי 2

מהיום הראשון שנחתנו בבולגריה חיפשנו ג'בץ
הסבירו לנו שצריך להזמין מראש
בשני מקומות אמרו שיש
והיום אני מביאה את הגרסה השנייה
מצרכים
צ"לי בשר שריר או כל בשר אחר
4 תפוחי אדמה
2 כוסות גרגרי תירס או אפונה
1בצל קצוץ
2 כוסות אורז
1 פלפל אדום
4 כוסות רוטב
מלח ופפריקה לפי הטעם
אופן ההכנה
לבשל את בשר השריר בסיר לחץ (ללא תפוחי אדמה)
להפריד בין הבשר והרוטב,לחתוך את הבשר לחתיכות,
למדוד את הרוטב, להוסיף מים שיהיו 4 כוסות .
לטגן בצל ,להוסיף את תפוחי האדמה לטגן עוד כמה דקות
להוסיף פלפל אדום קצוץ, אורז, ותירס, או אפונה,
להוסיף את הבשר החתוך והרוטב, מלח ,פפריקה,
לבשל כ20 דקות עם מכסה, על אש נמוכה, לתת לתבשיל לנוח 20 דקות,
לקחת מגש גדול ולהפוך את הסיר על המגש
ולאכול התאבון.
את הבשר אני מבשלת יום קודם, ולפני האוכל מכינה את הג'בץ,
אפשר במקום בשר שריר להכין עם בשר טחון, בקרוב.
-
זו הגדרה מקצועית הגיב ל- פחזניות - אקלר- שתמיד מצליח
-
rmizrahe הגיב ל- פסטליקוס בורקס בולגרי פרווה
-
אביבה הגיב ל- פסטליקוס בורקס בולגרי פרווה
-
אילנית12 הגיב ל- מליבי פרווה עם קרם קוקוס
-
טעים הגיב ל- קציצות תפוחי אדמה ושאריות עוף
-
שרה הגיב ל- פחזניות פרווה עם נטורינה קוקוס
-
זו הגדרה מקצועית הגיב ל- פחזניות - אקלר- שתמיד מצליח
-
rmizrahe הגיב ל- פסטליקוס בורקס בולגרי פרווה
-
אביבה הגיב ל- פסטליקוס בורקס בולגרי פרווה
-
אילנית12 הגיב ל- מליבי פרווה עם קרם קוקוס
-
טעים הגיב ל- קציצות תפוחי אדמה ושאריות עוף
-
שרה הגיב ל- פחזניות פרווה עם נטורינה קוקוס
הוספת תגובה
7 תגובות