88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

גבץ בולגרי 2

גבץ בולגרי 2

מהיום הראשון שנחתנו  בבולגריה חיפשנו ג'בץ
הסבירו לנו שצריך להזמין מראש
בשני מקומות אמרו שיש

והיום אני מביאה את הגרסה השנייה

מצרכים

צ"לי בשר שריר או כל בשר אחר

4 תפוחי אדמה

2 כוסות גרגרי תירס או אפונה

1בצל קצוץ

2 כוסות אורז

1 פלפל אדום

4 כוסות רוטב

מלח ופפריקה לפי הטעם

אופן ההכנה

לבשל את בשר השריר בסיר לחץ   (ללא תפוחי אדמה)

להפריד בין הבשר והרוטב,לחתוך את הבשר לחתיכות,

למדוד את הרוטב, להוסיף מים שיהיו 4 כוסות .

לטגן בצל ,להוסיף את תפוחי האדמה לטגן עוד כמה דקות

להוסיף פלפל אדום קצוץ, אורז, ותירס, או אפונה,

להוסיף את הבשר החתוך והרוטב, מלח ,פפריקה,

לבשל  כ20 דקות עם מכסה, על אש נמוכה, לתת לתבשיל לנוח 20 דקות,

לקחת מגש גדול ולהפוך את הסיר על המגש

ולאכול התאבון.

את הבשר אני מבשלת יום קודם, ולפני האוכל מכינה את הג'בץ,

ג'בץ גירסה ראשונה

ג'בץ של אימי,

אפשר במקום בשר שריר להכין עם בשר טחון, בקרוב.


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

7 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת