00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של סיגלין

ארוחה בסיר אחד

 עוף עם אורז בסיר אחד

לתבל בפפריקה את העוף ולטגן אותו טוב טוב על הגז

בסיר נפרד לטגן בצל עד כדי שקיפות ולהוסיף לו קוביות של עגבניות ( אפשר גם משומר)

להוסיף אורז ולהמשיך בטיגון

להוסיף רסק עגבניות , פפריקה , מלח , פלפל , מעט כמון , אפשר ורצוי גם שום ולהמשיך בטיגון

להוסיף את שוקי העוף , ומים  כמו לאורז

1 כוס - 1 וחצי כוס מים

כשמעבע להנמיך ולהמשיך לבשל על אש קטנה

למען גילוי הנאות

יש לי סיר אורז ( הבאתי מתאילנד) ולכן אני מכינה עד השלב הזה ומשאירה את הסיר עובד עד שהבנות מגיעות ואוכלות בצהריים.

כך שאני לא יכולה להגיד זמן מדויק  לסיום התבשיל אבל לדעתי לפחות 40 דקות כדי שהעוף יתבשל

 

 

אני מאד ממליצה על סיר אורז בכל בית , את רוב המאכלים אני מכינה בסיר הזה ומשאירה את זה עובד עד שהבנות מגיעות הביתה בצהריים ואוכלות אוכל חם.

כמובן שאני גם מבשלת איתו אורז לבן רגיל או כל מיני וריאציות של אורז .

הפטנט של הסיר הזה - כשהמים מתאדים הוא מפסיק את הבישול ועובר למצב חימום , כמו פלטה של שבת

זה לא מתאים למרקים או מאכלים עם הרבה רוטב , לדוגמא - את המג'דרה המפורסמת שלי אני תמיד מכינה בסיר זה. 

 

 

מתכון למג'דרה

 

ניתן להשיג גם סיר אורז בארץ.

 

**ולסיום בדיחה - אמיתית

כשקניתי בתאילנד את סיר האורז הבטחתי לאחת החברות החדשות שהכרתי שם שאתן לה את סיר האורז הישן שלי , היות והיא טענה שהיא נשואה 30 שנים אבל אף פעם לא מצליח לה האורז.

בהתחלה כשהיא קיבלה את הסיר כל בני משפחתה בירכו אותי אבל כיום.....;) 

היא לא מפסיקה להכין אורז על כל צורותיו ובעלה כבר מתלונן על עצירות כרונית :P

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

13 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל סיגלין אלא אם צויין אחרת