44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

מרק עדשים

בס"ד

 

מרק טעים לימות החורף הקרים, מחמם את הלב והנפש.

המצרכים:

2  כוסות עדשים כתומות מושרים לפחות לשעה במים
1 בצל גדול קצוץ
1 כף שום כתוש
מלח, פלפל

לרביכה:
1 ביצה
מלח,פלפל
1 כף שמן
קמח
מים

 

אופן ההכנה:

לטגן בצל עד שמזהיב, להוסיף עדשים, מלח ופלפל ומים עד לכיסוי העדשים ומעט יותר, לבשל עד שהעדשים רכים.
להניח להתקרר מעט, לטחון אותו עד למרקם של מרק.
כשהמרק מתקרר להכין את הרביכה.
בקערה לשים את כל המצרכים, כמות הקמח והמים אינה קבועה פשוט להוסיף עד שמתקבל מרקם כמו של קרם.
לטגן מעט את השום בשמן (להיזהר שלא יחרך), לשפוך את המרק הטחון עליו ולהביא לרתיחה. לקחת את הפומפיה ולשפוך דרכה אל המרק את הרביכה או לחלופין אפשר להכין עם 2 כפיות.
להמשיך לבשל על אש נמוכה עוד כמה דקות עד שהרביכות צפות ומבושלות.

 

 


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת