55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

טורשי בקלי קלות

בס"ד

גירסה מעט שונה מהמקורית, מהירה הרבה יותר והטעם אותו הדבר בדיוק.

המצרכים:

1 כרובית חתוכה לפלחים

1 כרוב פרוס לרצועות

3 גזרים פרוסים לפרוסות באלכסון

3 מלפפונים פרוסים באלכסון

2 פלפלים ירוקים מתוקים חתוכים לרצועות

2 פלפל אדום(גמבה) חתוכים לרצועות

2 פלפלים ירוקים חריפים חתוכים לאורך (מי שאוה ביותר חריף מוזמן להוסיף או להפך)

מלח2 כפות תבלין לעמבה

חומץ בכמות של רבע מגובה הסיר.

 

אופן ההכנה:

 

להניח בסיר שכבה של ירקות מכל המינים (לערבב) מעל לזרות 1/2 כפית מלח, ושוב פעם שכבה של ירקות ועוד פעם מלח, ככה להמשיך עד שנגמרים כל הירקות, את הפלפל החריף לדחוף בין השכבות. לסיי'ם את השכבות במלח.

לזרות מעל את תבלין העמבה ולשפוך את החומץ עד לגובה של רבע מהסיר.

להניח על הגז, להביא לרתיחה תוך כדי ערבוב כך שכל הירקות יהיו מעורבבים עם התבלין בתוך החומץ.להנמיך את הגז ולבשל 5-10 דקות תוך כדי ערבוב תמידי. לכבות את הגז ולהשאיר את הסיר מכוסה לילה שלם. וזהו הטורשי מוכן.

למחרת להכניס לצנצנות ולמקרר.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת