77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

כנפי עוף ברוטב טריאקי - קלי קלות להכנה ותוספת טעימה מאוד

 

מי שאוהב בשרים על האש, לא חייב לחכות להזדמנויות לעשות על האש כדי לאכול כנפיים, אפשר גם בתנור

הביתי להכין כנפיים טעימות מאוד ובקלי קלות הכנה.

מצרכים: 

  1. 1 קילו כנפיים מנוקים ושטופים היטב
  2. רוטב טריאקי 

אופן הכנה: 

  1. להכניס לתבנית מתאימה את הכנפיים, לשפוך עליהם את הרוטב
  2. לערבב היטב, לכסות בניילון נצמד, להכניס למקרר לחצי שעה לפחות
  3. כמה שיותר ישהו ברוטב, יותר טוב
  4. לחמם תנור ל-180 מעלות
  5. להוריד את הניילון נצמד, לערבב שוב, להניח מעל התבנית נייר אפיה ומעליו נייר כסף, לסגור היטב
  6. להכניס לתנור לאפיה של שעה
  7. לאחר שעה, להוריד את הנייר אפיה ואת הנייר כסף ולהשאיר בתנור לעוד 15 דקות עד שהכנפיים משחימות ומקבלות צבע זהוב
  8. מתאים להגיש עם אורז לבן, אורז אדום או סתם לכרסם ולהנות

  

 

רוטב טריאקי

לכל מי שביקר אותי בבלוג אני מאחלת המשך יום נפלא

תודה לכל מי שיגיב   ו/או ילחץ על ה   LIKE

 

 



 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

41 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת