00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהלב ומהראש

מאפינס תותים וקמח תירס

 

מה זה טעים, אדום וגם ירוק ובדרך כלל יש רק בפסח? התותים כמובן! כנראה בגלל החורף החם במיוחד הם הגיעו השנה למדפים מוקדם מהרגיל. ומה נעשה? לא נקנה? הרי אי אפשר לעמוד בפיתוי!
למתכון של המאפינס האלה בבלוג "אוכל רחוק" הגעתי במקרה, כשפורסמה שם עוגת האגסים . על הדרך (אם אני כבר בפנים:-) פתחתי עוד כמה רשומות שעניינו אותי וגיליתי את המתכון הזה. מה גם, שקמח תירס נשאר לי עוד מלחם התירס שהכנתי לא מזמן.
אין מילים כמה המאפינס ענוגים! זהובים ויפים.התותים עם החמצמצות העדינה וקמח התירס הגרגרי והמתקתק... מעדן!

 

 

לחצו כאן למתכון מלא של "מאפינס תות שדה מקמח תירס"

 

הערות:
יצאו יל 10 יחידות בתבניות מאפינס חד פעמיות

 

בהצלחה ובתיאבון!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

13 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל IliAsh אלא אם צויין אחרת