00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של סיגלין

ארוחה צהריים בקלי קלות ובמהירות

16/01/2011

זוכרות שסיפרתי לכן שאני מבשלת כל בוקר לפני העבודה ולכן צריכה מאכלים זריזים שלא דורשים הרבה הכנות

יש כאלה שלא מסוגלים לבשל בבוקר בגלל חיתוך בצל שום וכ"ד אבל אני דווקא אוהבת שהבנות שלי מקבלות אוכל טרי בכל יום מאשר שניצל שישב לילה במקרר וכ"ד

והפעם : פתיתים

נו מה כבר אני יכולה לדבר ולחדש על פתיתים .... וכבר כתבתי עליהם פעם

אבל מסתבר ששנים הייתי מכינה פתיתים מה שנקרא  by the book , בול לפי הוראות היצרן

אבל מאז ששדרגתי מעט את הטעם .....לא נשאר כלום בסיר

 

המתכון מתייחס לכוס פתיתים מול כוס מים רותחים ( יחס של 1:1) 

אני שמה מעט שמן בסיר ומטגנת כוס פתיתים מאיזה סוג שרוצים

כדקה אחרי אני מוסיפה פפריקה , כורכום , אבקת שום , פלפל שחור , מלח , מרק עוף , מרק בצל

ממש מעט מכל דבר ( אתם יכולים להוסיף או להפחית תבלינים כרצונכם)

וממשיכה לטגן עוד איזה 2 דקות

מוסיפה מים רותחים בדיוק בכמות של הפתיתים ועוד ממש טיפה , מנמיכה את הגז ומדי פעם מערבבת

ההמשך בדיוק כמו הוראות היצרן אבל הפתיתים יוצאים צבעוניים ומפתים.

כל זה לוקח 10 דקות בדיוק.

( אני גם מכירה את המתכון של הפתיתים עם העגבניות והפלפלים או עם הרסק אבל זה הכי מהיר וטעים)

את התוספת הבשרית אני מוציאה לילה לפני מהמקפיא , במקרה הזה היה כנפיים לפי מתכון שכבר נתתי

http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1711221

אז  כך מתחיל הבוקר שלי : מיד אחרי השכמת הבנות אני נכנסת למטבח ומדליקה את התנור ל-200 מעלות

מניחה בתבנית את הכנפיים שכבר הפשירו ואת התבלינים מכסה בנייר אלומיניום ומכוונת טיימר ל-45 דקות

בינתיים מכינה סנדוויצ'ים לבנות , שתיה וכ"ד

אחרי 45 דקות אני מוציאה את נייר הכסף לכ-5/6 דקות מכל צד כדי שישחימו וזהו......

 

שמתם לב כמעט ולא עשיתי כלום , אין פה לקצוץ בצל או להשרות או לטגן עמוק או כל דבר שגוזל זמן.

 

 

 

שלכם , סיגל

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

17 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל סיגלין אלא אם צויין אחרת