66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

עלי סיגר במלית חזה עוף

בס"ד

 

במקור המתכון של השף מאיר דנון כפי שפורסם באתר של פסקל פרץ רובין. לקחתי אותו ושיניתי אותו בהתאם לבני ביתי, הנה הוא לפניכם, מתכון מנצח לפתיחת הארוחה.

 

המצרכים:

1 חב' עלי סיגר

6 יח' חזה עוף (שניצל) חתוך לחתיכות קטנות

1 גמבה חתוכה לחתיכות קטנות

10 עלי פטרוזיליה

מלח,פלפל שחור

1 כף פפריקה מתוקה

מעט שמן לטיגון

 

אופן ההכנה:

 

במחבת שמים מעט שמן ומטגנים קלות את חזה העוף עד שצבעו משתנה ללבן.

מוסיפים את הגמבה וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב עוד שקה או שתים. מוסיפים את הפטרוזיליה והתבלינים ונותנים ערבוב אחרון ומכבים את הגז.מקררים.

לוקחים 4 עלי סיגר וחותכים אותם לארבע, שמים בצד.

מניחים עלה סיגר שלם על משטח עבודה, באמצע העלה מניחים רבע מעלה הסיגר (שחתכנו קודם), מעל מניחים כף מהמלית ומגלגלים לסיגר "שמן".

במידה וצריך עוד רבעי עלי סיגר מכינים עוד.

במחבת לשים שמן  (לא עמוק) ולטגן בתוכו את עלי הסיגר הממולאים עד שמשחימים מכל הצדדים.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת