00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

חזה עוף במלית פיסטוק וחצילים

 







חזה עוף במלית

 

8-10 חצאי חזה עוף (או שלמים)
פירורי לחם עדינים מעורבבים עם פנקו  (אפשר רק זה או זה)
שמן לטיגון
1ביצה טרופה


מרינדה

2 כפות שמן זית
2-3 קוביות שום קפוא
2 כפות חומץ בן יין אדום

 

לערבב היטב את מצרכי המרינדה ולשפוך מעל העוף.
להשרות את חזה העוף במרינדה למספר שעות במקרר.



מלית

מספר פיסטוק מקולפים + מספר בוטנים ללא קליפה קצוצים גס
2 קוביות שום קפוא
2 כפות חמאה רכה
קמח מצה
מלח לפי הטעם
1 כף פטרוזיליה קצוצה
3 כפות סלט חצילים קלוי

לערבב את מצרכי המלית ולהניח בצד לספיגת טעמים.

להוציא את חזה העוף מהמרינדה, לשטח על צלחת, להוסיף מהמילוי, לגלגל את החזה ולסגור עם קיסם.

לחמם תנור לחום של 180 מעלות.


 

לחמם שמן במחבת, לטבול כל גליל בביצה ואחכ בפירורי הלחם המעורבים. לטגן קצרות מכל צד.

להניח בתבנית אפיה. לכסות בנייר אלומיניום ולאפות כמחצית השעה.

למי שלא אוהב טיגון יכול ישר להכניס את הגלילים לתנור. אני אישית מעדיפה ל`סגור` את החזה שלא יתייבש.


בתיאבון !

אלינוער


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

59 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת