00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל טעים ומגוון במטבח של דליה(אילנית12)

מרק דלעת

מרק דלעת בקערת לחם

 

מאוד מתאים לאירוח או לפינוק אישי

אפשר להשתמש בלחם עגול קנוי או ביתי.

את המרק עם הלחם  מגישים מיד סמוך להגשה.

כי  הלחם מהר מתרכך.

מגישים עם צלחת מתחת.

אפשר כמובן לא לחם,אלא בקערות אישיות.

חומרים:

500 גרם דלעת חתוכה לקוביות

1 בצל בינוני  קצוץ

עלי כרפס טריים שלמים,(לא חתוך)

ראש סלרי החלק הלבן מגורד על הצד הגס

1 עגבניה אדומה קטנה,חתוכה לרבעים

תבלינים:מלח,פלפל שחור

1 כפית אבקת מרק עוף/אבקת חוואג' למרק

קורט ג'ינג'יר טחון(אם אין לא נורא)

לקישוט:

פטרוזליה טריה קצוצה

גבינה צהובה מגוררת אני השתמשתי בפרמז'ן.)

הכנה:

לחמם  מעט שמן זית ,להשקיף את הבצל

להוסיף את הדלעת,התבלינים,העלי כרפס,ראש הסלרי,העגבניה

לצקת מים עד גובה התבשיל

לכסות .להביא לרתיחה.

להנמיך להבה ולבשל כ20 עד 25 דקות.

להוציא את העלי הכרפס.

לטחון את המרק בבלנדר.

לטעום אם חסר תיבול.

לוקחים את הלחם מוציאים את "הכיפה",מוציאים את הבפנים של הלחם.

וממש סמוך להגשה(עם צלחת מתחת) למזוג בעדינות  את המרק.

(לא חובה להגיש עם גבינה המרק טעים גם בלי)

בהצלחה

וסופ"ש נעים לכולם.

 

                בדיחה: גבר שרצה להיות אישה ליום אחד

  http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1764676&passok=yes&r=1

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

40 תגובות

תגיות
המתכונים שלי גם פה
גם אני ב foodpage.co.il
קוביית קוד חופשי

מוזמנים לבלוג נוסף שלי שעוסק:

בהמלצות לספרים,בריאות,צרכנות,

תמונות מטיולים ועוד.

כדאי להתעדכן במייל/במסר.

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2159924

קוד חופשי

זכויות היוצר על התמונות

והתכנים  שייכים

לאילנית12(דליה)

אין לשכפל,להפיץ ,לצלם,

להעתיק,למכור,לפרסם,

או לעשות כל שימוש מסחרי

מתוכן הבלוג.

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אילנית12 אלא אם צויין אחרת