00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

טבעונות ובריאות מתכונים טבעונים - נטלי שוינקלשטיין נטורופתית N.D

מאפינס תפוזים עם נגיעות פרג ושוקולד מקמח כוסמין מלא

ערכים תזונתיים:                                                                  

סיבים תזונתיים, ויטמיני B, ויטמין C, ויטמין E, אומגה 3, ברזל, זרחן, נתרן, אשלגן , סידן, מגנזיום.

למה זה טוב?

טעים :-)

מצרכים ל: 9 מאפינסים:

קליפת תפוז שלם מגורדת

מיץ מתפוז אחד שלם טרי

כוס וחצי קמח כוסמין מלא מנופה

שני שליש כוס סוכר קנים

רבע כוס שמן קנולה מכבישה קרה

רבע כוס שיבולת שועל דקה

רבע כוס קוקוס טחון לא קלוי

כפית חומץ תפוחים

כפית שטוחה אבקת אפייה (ללא אלומיניום)

4 טיפות תמצית וניל איכותית

2 כפות גדושות פרג טרי שלם (אם רוצים טעם יותר דומיננטי של פרג אז להכפיל את הכמות).

כוס חלב סויה ללא סוכר ומלח

מעט פצפוצי שוקולד או לבן ללא חלב או שוקולד מריר

הוראות הכנה:

לחמם תנור על 180 מעלות.

לערבב את המרכיבים היבשים (חוץ מהפצפוצי שוקולד) ואז להוסיף את הרטובים. לערבב היטב עד לקבלת תערובת לא סמיכה ואחידה, אם התערובת נראת סמיכה מידי יש להוסיף מעט חלב סויה.

לשמן תבנית שקעים של מאפינס ולצקת את הנוזלים לתוכה כך שישאר מקום למאפינס לעלות (להשאיר רווח של כמה מילימטרים).

לערבב עם מעט קמח את פצפוצי השוקולד עם הידיים. ואז להניח על כל מאפינס מעט מהפצפוצים. הקמח מונע מהפצפוצים לשקוע בנוזל.

לאחר 20 עד 25 דקות לכל היותר להוציא את התבנית מהתנור.

לקרר ולהגיש.

בתאבון!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

7 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nataly210 אלא אם צויין אחרת