55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חברות מבשלות

סלט טאבולה

המצרכים:

3/4 כוס בורגול דק

1 זר  פטרוזיליה שטופה היטב ומיובשת

2 עגבניות קשות

1 בצל סגול (לא חובה)

1/2 זר נענע

מיץ מלימון אחד

קליפה מלימון אחד (ללא החלק הלבן של הקליפה)

1/4 כוס שמן זית

מלח

תבלין סומאק

 

ההכנה:

1. משרים את הבורגול במים למשך שעתיים לפחות, מעבירים למסננת ומסננים  וסוחטים היטב את כל עודפי המים

2. קוצצים היטב את קליפת הלימון , את הפטרוזילה ועלי הנענע ומוסיפים לבורגול

 

4.  מסירים מהעגבניות את הגרעינים וקוצצים אותן לקוביות קטנטנות

 

 

4. מערבבים, מתבלים במיץ לימון, שמן, מלח וסומאק, משפרים טעמים, לפי טעמכם.

מניסיון, הסלט טעים יותר אחרי כמה שעות ובטמפרטורת החדר.

בתיאבון.

אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

העורך בחר...
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל חברות מבשלות אלא אם צויין אחרת