00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אבא עובד וכל מה שמסביב

קוביית פרטים אישיים

אמפאנאדאס

חייב להביא לכם מתכון מעולה שנתנו לי .

למרות שאני חולה, מותר לכתוב לא?

אז ככה זה אמפאנאדה - קצת על המילה הזו ואני לא בטוח שארגנטינאים או צ'יליינים יודעים את המשמעות של המילה 

משמעות המילה - "אני דבר הרשות" בדקתי בגוגל תרגום, אין לי מושג למה קוראים לזה כך אבל הנה.

טוב למתכון:

מתאים לבערך 15 יחידות

3 כוסות קמח

10 גרם אבקת אפיה

1 כפית מלח

50 גרם חמאה

כוס חלב

למילוי:

מוצרלה מגורדת

קוביות גבינה בולגרית/צפתית קטנות

מלח ופלפל.

ביצה

אופן ההכנה:

שמים בקערה את הקמח,מלח ואבקת האפיה,

יוצרים בור קטן בתערובת.

ממסים את החמאה בחלב, מוסיפים לקמח ולשים עד לקבלת בצק חלק ונעים.

שמים בצד לאיזה חצי שעה לנוח - כדאי לכסות במגבת.

להכנה:

שמים קמח על המשטח ומרדדים את הבצק לבערך 3 ס"מ.

יוצרים עיגולים עם כוס.

ממלאים עם כפית מהמילוי בתוך כל עיגול וסוגרים את הקצוות.

מורחים ביצה.

עכשיו יש 2 אפשרויות:

האפשרות הראשונה הרווחת והטבעית היא לטגן אותה.

האפשרות השנייה לאפות בתנור ב- 180 מעלות 20 דקות בערך עד שהן משחימות קלות.

תמונה מגוגל.

להתפצח עליהן - יאמי!

מת להכין אותן כבר.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

34 תגובות

הרשומות הנצפות ביותר
תמונת המזל שלי

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל gils33 אלא אם צויין אחרת