55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

שוקי עוף בבצלים וסילאן

05/01/2011

בס"ד

את המתכון הבא ניסיתי לערב שבת, יצא מעדן. כמות הבצלים המרשימה בתוספת הסילאן מעניקים לעוף טעמים מתקתקים עשירים במיוחד. גם התפודים מתקבלים שזופים וטעימים.

 

 

החומרים:

10 שוקי עוף או 5 כרעים

6 בצלים פרוסים

4 כפות שמן

1 כפית פפריקה מתוקה

8 תפוחי אדמה פרוסים

4 שיני שום פרוסות

5 כפות סילאן

5 כפות סויה

1 כוס מרק עוף/מים

מלח,פלפל שחור

 

אופן ההכנה:

שמים בסיר 3 כפות שמן ומטגנים את הבצלים במשך עשר דקות עד שהם רכים וזהובים.

מערבבים כף שמן עם פפריקה ומברישים את העוף.

מסדרים בתבנית אפיה את הבצל,התפודים ופרוסות השום ומעליהם את נתחי העוף. יוצקים סילאן,מרק וסויה.

זורים מלח ופלפל.

מכסים בניר כסף ואופים שעה בתנור. לאחר שעה מוציאים את ניי'ר הכסף מעל התבנית ונותנים לו עוד עשר דקות בתנור להשחמה יפה.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת