00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהלב ומהראש

סנדוויץ` עם פסטרמה ביתית

לא עוד טונות נתרן וחומר משמר! מהיום פסטרמה עוף מכינים בבית. אם לא להחשיב את ה"לילה במקרר", הרי זה קל, מהיר, טעים ובריא. ובל נשכח נעשה במו ידכם, מתובל בדברים טובים והרבה אהבה.
אצלנו בבית הפסטרמה הכי אוהבת להתכרבל בתוך לחם טרי, מרוח היטב במיונז וחרדל ולפגוש שם עוד כמה חברים נחמדים. ובמקרה הזה, בגלל שהפסטרמה טבעית לגמרי, אפשר גם "לגנוב" איזה כוס קולה מבלי להרגיש אשמים מדי

 

את הפסטרמה הכנתי לפי מתכון מהאוסף של ברון (השמיני מלמעלה)

 

את הסנדוויץ' הכנתי איך שאנחנו אוהבים:


דבר ראשון-לא להתקמצן! למרוח בנדיבות ומכל הלב! את הקלוריות תחסכו על משהו אחר()
מורחים את המיונז ונהנים מהתנועה החלקה של המריחה
מעליו מורחים חרדל ונהנים ממיזוג הצבעים הנפלא
מניחים באהבה את פרוסות הפסטרמה והיא כבר מתחילה ליהנות בעצמה
מעל הפסטרמה מניחים מלפפון חמוץ פרוס דק, עגבניות השרי פרוסות לעיגולים יפים, מניחים מעל הכל חופן עלי בייבי טריים ו...
רגע-רגע! עוד לא אוכלים! סוגרים יפה את הסנדוויץ (בעוד פרוסה או ה"מכסה" של לחמניה), מוזגים כס קולה ומגישים.
אוכלים לאט ומתענגים על כל ביס!
עווווף, מאמא!


הערות:
טעם הסנדוויץ' מושפע בראש ובראשונה מהלחם המארח אותו
כדאי שהחרדל יהיה forte או extra forte חריף,כי אחרת זה סתם חמוץ ולא מוסיף לטעם
אפשר מעל הפסטרמה למרוח מעט צ'ילי מתוק

 

 

בהצלחה ובתיאבון!


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

29 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל IliAsh אלא אם צויין אחרת