00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

תופרת חלומות

פאדג` שוקולד מריר עם אגוזי לוז

ידעתי שאת השנה החדשה, 2011 אני רוצה לפתוח עם הרבה שוקולד מריר. אבל איך בדיוק לא היה לי שמץ של מושג. חשבתי על פונדו עם חברים, אבל זה ירד (איחולי בריאות לחברה) מסיבות בריאותיות. חשבתי על לינדט אבל לא היה בתחנת הדלק שפתוחה גם עכשיו...

אז מה?

ריבועי פאדג'! וגם ללקק את הסיר משאריות הבישול זו חגיגה...

על בסיס המתכון הזה

3/4 מיכל קטן של חלב מרוכז

2 חבילות שוקולד מריר

4 חופנים אגוזי לוז שבורים (שברתי בעצמי)

(במתכון המקורי יש חמאה. לא שמתי)

להמיס את השוקולד עם החלב המרוכז

להוסיף לתערובת את האגוזים, לערבב.

למרוח בתבנית ולהכניס למקרר.

אח"כ כשהכל מתאחד ומתקרר, מוציאים מהתבנית וחותכים לקוביות ומאחסנים בקופסא סגורה את הממתק הכי משגע שאני מכירה. יאמי!

כמה שהם יפים על צלוחית קריסטל מסבתא שלי!

 

***********************************************

והנה עוד כמה בלוגים להשראה בבישול

מה לארוחת ערב אמא?

-

2.  כמו שסבתא אמרה תמיד- תיאבון הוחא הטבח הכי טוב!

שנה מתוקה!

עינבל

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

18 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל עינבלית אלא אם צויין אחרת