88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

מאפינס תפוחי עץ וקוואקר ללא קמח וללא סוכר לבן - רק עם דברים טובים

 

 

את המאפינס גיליתי מהבלוג של הים הרגוע

אחד המסרים שהגיע אלי השבוע היה המסר מהבלוג שלה: מאפינס ללא קמח וללא סוכר לבן

מיד התלהבתי. לא שאני רגישה לקמח וסוכר, ההיפך, אבל הרעיון של עוגות ללא קמח וסוכר סיקרן אותי אז

כמובן שרצתי להכין אותם - תודה הים הרגוע

ואתם לכו להכין, קלי קלות ונחטפים מהר

לשומרי משקל: 3 נקודות שומרי משקל

במתכון יש שינויים קלים שלי - השינויים שלי הודגשו

מצרכים

  1. 1 כוס שיבולת שועל – קווקאר טחון בבלנדר דק -שינוי שלי: אני לא טחנתי, שמתי שלמים 
  2. 1.5 כוס שקדים טחונים דק - שינוי שלי: לא היה לי שקדים, שמתי אגוזים
  3. 1/2 כוס קוקוס          
  4. 1 כף אבקת אפיה      
  5. 1 כף קינמון
  6. 2 ביצים
  7. 1/2 כוס רסק תפוחים לא ממותק
  8. 1/3 כוס שמן
  9. 1/2 כוס דבש
  10. 1 כפית תמצית וניל

את כל המצרכים הנ"ל לערבב בקערה

 להוסיף

  1. 1 כוס תפוחי עץ קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
  2. או 2 בננות פרוסות - שינוי שלי  אני לא הוספתי לא תפוח ולא בננה 
  3. 1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים גס - לא חובה
  4. 1/2 כוס צימוקים - לא חובה

 לערבב הכל ביחד ולצקת לתבניות מאפינס

 לאפות בחום בינוני 25 – 30 דקות עד שקיסם שננעץ יוצא עם פירורים

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

33 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת