00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של סיגלין

אירוח חלבי ....וזכיה

 

אירחתי ביום שישי כמה זוגות לחגוג את תחילת השנה החדשה , למרות שזה לא הכי נכון...... פשוט יש לנו סבב והגיע תורי :P
החלטתי ללכת על קונספט חלבי וללמד אתכם מתכון שתמיד זוכה לקריאת וואוו בלי הרבה עבודה

המצרכים :

ירקות קטנים  ומלפפון שמן
מרוקנים את התוכן של הירקות עם כפית , שימו לב לחיתוך של המלפפון השמן

המלית

גבינה בולגרית למריחה + גבינת טוב טעם + מעט עירית קצוצה ( אפשר גם שום , שמיר וכל מה שבא)
לערבב את חומרי המלית ביחד , לגזור את הפינה של שקית פשוטה לסנדוויצ'ים ולהכניס לתוכה את המלית ולאחר מכן לזלף לתוך הירקות החלולים.
לא לשכוח לשים  ליופי  למי שצריך

לסדר יפה על צלחת ולשפוך מעט עירית קצוצה למעלה ( הצילום נעשה לפני)

כדי שיהיה קל יותר , את ריקון הירקות ניתן לעשות יום לפני ולהכניס בקופה סגורה למקרר.

כדורי גבינה לאירוח

אותה המלית רק שהיחס משתנה , לשים יותר טוב טעם כי קל לעבוד איתה יותר.
להרטיב מעט את הידיים ולגלגל לכדור ואז לצפות במה שרוצים
 
אני ציפיתי בזעתר , פפריקה , אבקת שום , עירית קצוצה
מוסיף המון לשולחן
כמובן שהולך עם זה פלטות דגים
פלטות גבינות
פשטידת תירס מהבילה
פשטידת כרובית כרישה ועלי מנגולד......המתכון נלקח מהעיתון על השולחן והיה יותר טעים מהכל
פשטידת פטריות טריות עם מלא גבינות ואגוזים עירית ופטרוזיליה  שגם נלקחה מהעיתון על השולחן
ועוד המון המון דברים טובים , סלטים ירוקים , לחם ומתבלים , בורקסים , עלי גפן ועוד..... 

לא צולם הכל

עוד רעיונות שלא צולמו

לקחת בטטה קלופה ( אני עשיתי משלוש תלוי בכמות האנשים)  בגודל בינוני ולחתוך אותה לעיגולים שווים בעובי של 1 ס"מ לערך .

למרוח עליה שמן זית מלח ופלפל שחור גרוס  

להכניס לתנור ל- 20 דקות חום של 180 מעלות עם כיסוי של נייר אלומיניום.

לסדר יפה בצלחת ולשים במרכז כל בטטה צז'יקי ( אני קניתי מוכן ממעדניה טובה )

צזיקי הוא מאוד פשוט מבחינת המרכיבים. מתבלים יוגורט עם שום, מלפפון, ועשבי תיבול, קצת מלח ופלפל, וזהו – הוא הופך למרק יוגורט לכל דבר. אפשר לקצוץ את כל העשבים ביד, ואפשר בפוד.

 

עוד רעיון מקסים

קונים מיני טוסטים בקופסא , מורחים על כל אחד ממרח גבינת שמנת טובה ומעליו ירק כלשהוא

אני עשיתי עם "עגבניית אבטיח "  ( בתמונה למטה מצד ימין)

 

 

בקיצור היה שמחח........

 

והזכיה

זוכרות שביקשתי שתצביעו עבור התמונה שהדר ציירה ברשת ההמבורגרים של מוזס

אז זכינו מקום שני .... חצי שנה ארוחות חינם להדר + כמה ק"ג נוספים לאמא של הדר שתתחיל לאכול הרבה המבורגרים :P

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

15 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל סיגלין אלא אם צויין אחרת