00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

טבעונות ובריאות מתכונים טבעונים - נטלי שוינקלשטיין נטורופתית N.D

עוגת שוקולד ואגוזי מלך מכוסמת (ללא גלוטן וסוכר)

ערכים תזונתיים:

סיבים תזונתיים, ויטמיני B, ויטמין E, ברזל, סידן, אשלגן, כולין, נתרן, מגנזיום.

למה זה טוב?

עוגה בריאה וטעימה

מצרכים ל- חצי תבנית אינגליש קייק:

2 כוסות כוסמת לא קלויה

כוס וחצי סילאן ללא סוכר

5 כפות גדושות קקאו איכותי

לקרם:

2 כפות שקדייה (ממרח שקדים ללא סוכר)

כף אבקת קקאו

4 כפות סילאן ללא סוכר

ולקישוט והוספת טעם ובריאות: חופן אגוזי מלך.

הוראות הכנה:

מחממים תנור ל-180 מעלות.

לטחון במג'ימיקס את הכוסמת עד שנוצר קמח להוסיף את הסילאן ואת הקקאו ולערבב היטב עד שהעיסה אחידה ודביקה. להוסיף סילאן במידה וצריך. לאחר שנוצרה עיסה אחידה לשים בתבנית אינגליש קייק רק בחצי התבנית (כי אם נשים את העיסה בכל התבנית תצא עוגה נמוכה והעיסה דביקה ואחידה כגוש ולכן אפשר לסדר אותה בחצי תבנית מבלי שתזוז).

מכניסים לתנור למשך 15-20 דקות עד שהקיסם יוצא רטוב מעט (לא יבש).

מוציאים את העוגה מורחים את הקרם. טוחנים את אגוזי המלך עד לאבקה ומפזרים מעל הקרם.

העוגה צריכה להיות חצי יבשה חצי רטובה, אם יצאה יבשה סימן ששמתם יותר מידי זמן בתנור.

פרסו לפרוסות דקות ובתאבון!

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nataly210 אלא אם צויין אחרת