44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

סלט ירוק עם פטריות מוקפצות,בזיליקום ושקדים קלוים

אפשר להגיש את הפטריות כשהן טריות, אני הקפצתי אותן מעט ובכך העשרתי את טעם הסלט.

 

6 מנות

 

החומרים:

1 ראש חסה שטופה וקרועה לקרעים גסים

עלי בזיליקום שטופים

3/4 כוס עגבניות שרי חצויות

1 בצל סגול פרוס לטבעות

לפטריות המוקפצות:

3 כפות שמן זית

1 סלסלה פטריות טריות פרוסות (אפשר לערבב כמה סוגי פטריות)

מלח

פלפל גרוס

לוויניגרט:

1/2 כוס שמן זית

4 כפות מים

1/2 כפית חרדל

2 שיני שום

מלח,פלפל

1/4 כפית סוכר

100 גרם שקדים מולבנים קלוים-לזריה

2 כפות מיץ לימון

אופן ההכנה:

מקפיצים פטריות - מחממים שמן במחבת או בווק ומקפיצים את הפטריות במשך שתים-שלוש דקות, מסירים מהאש ומצננים.

מכינים ויניגריט - שמים בכלי את כל חומרי הרוטב וטוחנים בעזרת מוט ריסוק.

מסדרים בקערה עלי חסה,עלי בזיליקום, עגבניות שרי ובצל.

מפזרים מעל את הפטריות,יוצקים ויניגריט וזורים שקדים קלוים.

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת