33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

על אוכל, לייף סטייל, צרכנות וזנזוני מוח

בלוג צרכנות , אוכל וביקורת בכל תחום

עוגת תותים של אמי

עוגת תותים של אמי

עוגה מרשימה ומאד אהובה 

 לבסיס

1 כוס קמח 
1 אבקת אפיה
100 גר חמאה 
1/2 כוס סוכר 
3 חלמונים 
לערבב לבצק ,לשטח על תבנית עגולה 24  ולאפות עד הזהבה 

לקרם הפודינג 

להרתיח בסיר 
1 כוס מיץ תפוזים
4 כפות סוכר
1 סוכר וניל
להוסיף לסיר 1/2 כוס מים מעורבבים ב
2 כפות פודינג תות 
לערבב ולבשל עד הסמכה.
לקרר ולהוסיף
1/2 ק"ג תות שדה חצויים( אני מרסקת את התותים) (לשמור כמה לקישוט)
להקציף
3 חלבונים 
1/4-1/2 כוס סוכר(תלוי במידת החמיצות של המיץ והתותים.)
לקצף יציב .
לערבב את הקצף עם הפודינג בתנועות קיפול 
לשטח על הבצק לעטר בתותים וקצפת 
לשמור במקרר ל24 שעות לפני הפרסה והגשה.

בתאבון 


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

11 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל הים רגוע אלא אם צויין אחרת