33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

על אוכל, לייף סטייל, צרכנות וזנזוני מוח

בלוג צרכנות , אוכל וביקורת בכל תחום

רצועות פילה בקר מוקפצות

רצועות פילה בקר מוקפצות

 אמש קבלתי טלפון בהול מחבר מחרתיים אני צריך לעבור בדיקה ביה"ח נהריה בשש בבוקר רוצה לשכור צימר, מה צימר אני מזדעקת ?- תבוא נסתדר, שמחה הציפה אותי ,הזדמנות לנסות מתכון חדש שמוחי קדח, חיש הפשרתי בשר פילה בקר מיושן  .את הפילה חתכתי לרצועות דקות והשרתי ברוטב ברביקיו המפורסם שלי

עשיתי עיסוי טוב כיסיתי את הקערה והנחתי במקרר ל20 שעות . היום הוצאתי מהמקפיא לחמניות בצל שהכנתי בעבר.שעתים לפני ההכנה הוצאתי מהמקרר את הבשר, הוספתי 2 כפות שמן  עיסתי שוב והנחתי מחוץ למקרר .

חממתי מחבת פסים היטב מרחתי מעט שמן על המחבת והנחתי את רצועות הבשר ..תססססס נשמע באוויר צליל צריבת הבשר הערב לאוזן וריח צליית הבשר נישא באוויר, תענוג .. הקפצתי את הבשר עד ששינה את צבעו ולא עוד..

ולמתכון תכלס

500 גרם סטייק פילה מיושן חתוך לרצועות 

רוטב ברביקיו ביתי .

לעסות היטב להניח במקרר מכוסה היטב למספר שעות 

להוציא מהמקרר שעתיים לפני הכנה ולהוסיף 2 כפות שמן ולעסות היטב.

לחמם מחבת פסים היטב לשמן מעט ולהוסיף את הבשר לטגן תוך הקפצה עד שינויי הצבע ..

אני הגשתי בתוך לחמניות בצל לארוחת ערב קלה לצד פלטת ירקות וחמוצים  אבל ניתן להגיש על מצע פירה או אטריות אורז..  

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל הים רגוע אלא אם צויין אחרת