33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

על אוכל, לייף סטייל, צרכנות וזנזוני מוח

בלוג צרכנות , אוכל וביקורת בכל תחום

רוטב ברביקיו ביתי

רוטב ברביקיו ביתי,מעולה ללא חומרים משמרים שתמיד טוב שיש בבית , מתאים למריחה על בשרים לפני צלייה ,מאד טעים להשרות בזה חזה עוף או כנפיים ולצלות או להקפיץ ..

אפשר לשחק עם הטעמים ,להוסיף מתיקות או לוותר על החריפות. אצלי אוהבים את זה חריף.

מכינים רוטב ברביקיו 

מערבבים בקערה 

1/2 כוס קטשופ

1 כף חרדל

1/3 כוס רוטב סויה 

2 כפות דבש 

2 כפות צ'ילי מתוק

1כף שום כתוש 

1כפית ג'ינג'ר 

1/2-1 כפית טבסקו 

מערבבים ומניחים בצד לפתיחת טעמים

שמים במחבת 

2 בצלים מגוררים עם שתי כפות שמן

מטגנים עד השחמה קלה על אש קטנה.

מוספים

פלפל צ'ילי אחד מנוקה מגרעינים קצוץ 

מערבבים ומטגנים כ2 דקות 

מוספים 

3/4 כוס קפה חזק ללא הבוץ  

ו4 קוביות שוקולד מריר |(לפחות 60% מוצקי קקאו)

מערבבים ומבשלים כ3 דקות .

מוספים את תערובת ה קטשופ ומניחים להתקרר 

לקבלת מרקם חלק טוחנים במעבד מזון או בבלנדר ומסננים מסננת צפופה 

נשמר במקרר כ3 חודשים .

הרוטב מתאים למריחה על כל סוגי הבשרים לפני או אחרי צלייה.

התמונה מהנט

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל הים רגוע אלא אם צויין אחרת