00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

ALL MY ART

תפוז בראש

24/12/2010

תפוז , הבית שלי , חוגג יומהולדת 14. לא רציתי ל"שבור" לבצלאל (מנהל הבלוגיה) את הלב רק כי אין לי באמת את הכוח ללקט 14 פוסטים מהשנים האחרונות ולחברם , אז באתי אליכם כמו שאני יודעת , עם מתכון , כולו מוקדש לתפוז . כולו עם המון אהבה כתומה.

הבלוג שלי ALL MY ART, נפתח בספטמבר 2007 . עבר המון שינויים , עבר המון משברים , ליווה אותי בהמון דרכים . ואתם קוראי ליוותם אותי כל הזמן , במסרים, בתגובות , באוכל שלי בצלחת שלכם . 115,500 כניסות עד כה מוכיחות בגדול שאתם פה איתי . ואני מקווה שאין לכם עינין לעזוב .

אז מזל טוב תפוז  הופ הופ טרללה גדלתי בשנה ....

 

קאפקייק תפוזים

 

בלילת קאפקייק

4 ביצים                                                               

 1 ו-1/4 כוסות סוכר                                                           

שקית סוכר וניל                                                                

שקית אבקת אפייה                                                           .

2  ו-1/4 כוסות קמח                                                          

1 כוס שמן                                                                

1 כוס מיץ תפוזים סחוט טיבעי

1 כפית מגורדת גס של קליפת תפוז

בקערת מיקסר מערבבים את כל החומרים יחד . מרפדים תבנית מנזטים . וממלאים 3/4 גובה כל מנזט .

מכיסים לתנור כ25 דקות על 150 מעלות . יש להשגיח , הזמן משתנה מתנור לתנור .

מוציאים את הקאפקייקים ונותים להם להתקרר.

ציפוי לקאפקייק

חצי כוס חלבונים

1 כוס סוכר

מעט צבע ג'ל כתום

מעט גרידת תפוז

מעל מים רותחים מבעבעי קלות  , עושים בן אנד מרי , לוקחים קערת מתכת ניחים את החלבונים והסוכר ונותנים לסוכר לימוס תוך כדי ערבוב מתמיד.

יש להקפיד על הערבוב שלא יווצרו גושי חביתה .

כשכל הסוכר נמס מעבירים את החלונים לקערת המיקסר ומתחילים להקציף . מקציפים עד שהתערובת מתקררת . כשהתערובת מתחילה להתקצץ והיא חמימה מוסיפים את צבע המאכל כמה שרוצים ואת גרידת הלימון .

מקציפים עד יציבות הקצף .

מעבירים לשקית זילוף , ומזליפים על הקאפקייקים הקרים .

הקאפקייק מחזיק במקרר בכלי אטום כ4 ימים . תהנו

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

30 תגובות

תודה שביקרתם ....

ניתן להזמין את כל סוגי העבודות , לפי הזמנה, ולקבלם עד הבית

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל דנדי פו האחת אלא אם צויין אחרת