00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהלב ומהראש

לחמניות בצל

עוד באותו יום שקראתי את הרשומה ב"חטאים מתוקים" על לחמניות בצל, מיד רשמתי ברשימת הקניות "שבבי בצל מטוגן". וכך אתמול הבית התמלא בריח הבצל המטוגן וגם בריח בצק השמרים המיוחד והנפלא.
הלחמניות שלי לא יצאו מדוגמות כמו המקוריות של לירז, אבל אני מרוצה. כי הטעם נהדר והבצל מוסיף גם למראה המנוקד והשובב נראה לי שאני מפתחת אהבה חדשה לבצק, ולמאפי שמרים לא מתוקים בפרט .


למתכון המלא לחצו: לחמניות בצל by "חטאים מתוקים"

 

הערות:
כרגיל אני עם הקמח המלא-שמתי כוס מסה"כ 3.5 כוסות
לשתי בידיים (בקרוב אחשוף כאן "זרועות מדונה") ונהנתי מאוד

 

בהצלחה ובתיאבון!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

10 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל IliAsh אלא אם צויין אחרת