66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

מוס שוקולד פרווה

מוס שוקולד פרווה

קינוח מדהים קל להכנה שמבלה על שולחני הרבה במיוחד בשבתות. בגלל שהוא פרווה אפשר להנות ממנו גם אחרי ארוחה בשרית. בקלות ניתן להחליפו לחלבי רק להכין עם שמנת מתוקה.

 

המצרכים:

2 חב' קצפת צמחית

200 גרם שוקולד מריר

 

לקישוט:

פניני שוקולד פרווה

קרוקנט לוז

 

 

אופן ההכנה:

להמיס את השוקולד במיקרו.

להקציף את הקצפת עד לתערובת יציבה וחזקה.

לאחד בתנועות סיבוביות את הקצפת בתוך השוקולד עד לקבלת תערובת אחידה.

למזוג לצלוחיות הגשה,לקשט באחד מהתוספות ולהכניס למקרר לכמה שעות לפני ההגשה.

 

 

 

 

 

מוס שוקולד 2.jpgמוס שוקולד 3.jpg

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת