44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

דג מרוקאי

דג מרוקאי

אין ערב שישי בלי דגים. הנה מתכון מנצח לדג מרוקאי שלא מוותרים לי עליו כל שישי בערב.כמה שניסיתי מתכונים אחרים ושינוים תמיד חזרתי למתכון הזה.

תכינו הרבה חלות כי הן מתחסלות עם הדג.

 

המצרכים:

חתיכות דג כמספר הסועדים (כל סוג שאוהבים אצלכם)

2 גמבות חתוכות לרצועות דקות

5 שיני שום פרוסות

10 עלי כוסברה שלמים יחד עם הגבעול

1 פלפל חריף חתוך (כל אחד יוסיף בהתאם לחריפות שאוהב)

מלח

1-2 כף פפריקה מתוקה בשמן

1/2 כוס שמן (אני יודעת זה הרבה אבל זה כל הטעם, לא לחפף!)

1 חב' כוסברה קצוצה דק

מים כדי כיסוי הדגים.

 

אופן ההכנה:

קודם כל להניח את הדגים בקערה ולזרות עליהם מלח,מיץ לימון ומעט חומץ (להוצאת הריח) למשך חצי שעה.

להניח בסיר גמבות,שום,פלפל חריף ועלי כוסברה שלמים.לשטוף את הדגים ולהניח אותם בסיר מעל הירקות.

בקערית קטנה לערבב שמן,מלח ופפריקה ולשפוך הכל על הדגים.

מעליהם לזרות את הכוסברה הקצוצה ולשפוך את המים.להניח על הגז מכוסה במכסה על אש גבוהה.

כשזה רותח להוריד את המכסה,להשאיר עם אש גבוהה. להמשיך לבשל ללא מכסה עד שכל הנוזלים מצטמצמים.

 

 

 

 

1369402016121195546440.jpg

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

11 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת