44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

קציצות בשר באפונה וכרפס

המצרכים לקציצות:

1/2 קילו בשר טחון

6 שיני שום כתושות

1 בצל מגורר

מלח,

1 כפית כמון

קמצוץ קינמון

מעט שמן

קמח/פירורי לחם לעיסה

 

לרוטב:

1 חב' אפונה קפואה

10 גבעולי כרפס חתוכים קטן

10 עלי פטרוזיליה קצוצים דק

5 שיני שום קצוצות

מלח,פלפל שחור

1 כף כורכום

3 כוסות מים

 

אופן הכנת הקציצות:

להניח את כל המצרכים בקערה וללוש, להעמיד בצד לספיגת טעמים.

 

אופן הכנת הרוטב:

לטגן קצרות את שיני השום. להוסיף את גבעולי הכרפס והפטרוזיליה ולערבב, לתת לו הערך 10 דקות של טיגון תוך כדי עירבוב.

להוסיף את האפונה והתבלינים ולערבב על שהכל מכוסה בתבלינים. להוסיף את המים ולהביא לרתיחה.

בנתים להכין מתערובת הקציצות, קציצות בגודל כדור פינג פונג. כשהרוטב רותח לסרוק אותם פנימה ולבשל אותם במשך שעה-שעה וחצי עד שבקושי נותרים נוזלים בסיר.

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת