66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

שבלולים במילוי חלווה ושוקולד

עוגיות טעימות לאוהבי החלווה למיניהם.

 

בצק:
3 כוסות קמח תופח
200 גרם מרגרינה
3/4 כוס מי סודה
1 כפית קינמון

למלית:
1 צנצנת ממרח חלבה
50 גרם אגוזי מלך קצוצים
50 גרם שוקולד מריר מגורר
1 ביצה טרופה

מכינים את הבצק:
שמיל את כל החומרים במיקסר ומעבדים עד שמתקבל כדור בצק אחיד.מחלקים את הבצק ל- 3 כדורים שווים בגודלם,עוטפים על אחד בנילון ומאחסנים במקרר ל- 1/2 שעה.

מקמחים את משטח העבודה ומרדדים כל כדור למלבן ברוחב 10 ס”מ ובאורך 30 ס”מ.מורחים על כל מלבן כמות נדיבה של ממרח חלבה וזורים עליו את האגוזים והשוקולד.
מגלגלים את המלבנים לרולדות ומהדקים את הקצוות.פורסים אותן לפרוסות בעובי 3 ס”מ ומניחים את הפרוסות בתבנית.מברישים אותן בביצה הטרופה וזורים עליהן מעט סוכר.אופים בתנור כ- 20 דקות עד שהמאפה מזהיב והבית מתמלא בניחוח.מוציאים מהתנור ומצננים.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת