66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

ריבועי ריבה עם מרנג פקאן

 

 

לבצק:
1/3 כוס סוכר
100 גרם מרגרינה
2 כוסות קמח
3 חלמונים
2-3 כפות מים

למילוי ולציפוי:
1 כוס ריבה טובה וטעימה (תותים,תפוזים,פירות יער, דובדבנים או כל ריבה ביתית שיש לכם).
1 כוס שוקולד צ’יפסאו 100 גרם שוקולד מריר קצוץ גס (אני ויתרתי)
3 חלבונים
2 שקיות סוכר וניל
1/2 כוס קוקוס טחון
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים גס
2 כפות אינסטנט פודינג וניל

 

מכינים את הבצק:
מערבבים את הסוכר,הקמח והמרגרינה במיקסר עם וו לישה או במעבד מזון, רק עד שמתקבל פירורים, מוסיפים את החלמונים והמים ומערבבים מעט ככל האפשר, עד שנוצר כדור בצק( אם הצק יבש מוסיפים עוד כף או שתים של מים). משטחים את הבצק בתבנית ואופים 10 דקות, מוציאים את התבנית מהתנור ומצננים אותה דקות אחדות.
מחממים מעט את הריבה במיקרוגל או על אש נמוכה.מורחים את הריבה בנדיבות בשכבה אחידה על כל הבצק ומפזרים עליה את השוקולד.

מכינים את המרנג:
מקציפים את החלבונים לקצך יציב ומוסיפים בתנועות עטיפה את הסוכר וניל,הקוקוס ואבקת הפודינג. מורחים את הקצף בעדינות על שכבת הריבה והשוקולד ומפזרים עליו את האגוזים הקצוצים.
אופים 20-25 דקות עד שהמרנג זהוב והבצק שחום.מוציאים את התבנית ומקררים אותה. חותכים את העוגה לריבועים ומגישים.

 



הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת