66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

פאי קרם שוקולד,חלבה ומרנג קוקוס

עוגה טעימה להפליא ומיוחדת בכלום עבודה ונראית כאילו הושקעו בה מאמצים רבים. 

 

לבצק:
תבנית פאי 26 ס”מ

2 כוסות קמח
1 כפית אבקת אפיה
1/2 כוס סוכר
4 חלמונים
100 גרם מרגרינה
5 כפות שמן
3 כפות מים

למלית
150 גרם שוקולד מריר
150 גרם חלבה מפוררת
5 כפות יי’ן
3 כפות סוכר

לציפוי:
4 חלבונים
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס קוקוס

אופן ההכנה:


מעבדים את הקמח והמרגרינה במיקסר רק עד שנוצרים פירורים אחידים, מוסיפים את שאר החומרים ומעבדים מעט ככל האפשר עד שאפשר ליצור מהפירורים כדור בצק.משטחים את הבצק בתבנית ואופים אותו 10 דקות.
בנתים מכינים את הקרם: שמים את השוקולד,החלבה,היי’ן והסוכר בסיר קטן ומבשלים על אש בינונית תוך כדי בחישה, עד שמתקבל קרם אחיד.יוצקים את הקרם על הבצק.מקציפים את החלבונים לקצף רך ומוסיפים בהדרגה את הסוכר ממשיכים להקציף עוד כ- 3 דקות, עד שהקף מבריק מאוד ויציב.מקפלים את הקוקוס בזהירות לתוך הקצף.
מורחים בעדינות את הקצף על השוקולד ויוצרים צורה נאה. אופים כ- 10 דקות או עד שהקצף זהוב.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת