33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

על אוכל, לייף סטייל, צרכנות וזנזוני מוח

בלוג צרכנות , אוכל וביקורת בכל תחום

קציפת סולת במיץ תפוזים ואפשרות לייט

קציפת סולת במיץ תפוזים ואפשרות לייט

 זוכרים שבביה"ס היה מטבח לימודי וחדר אוכל?

אמי כשהחלה לעבוד רשמה אותנו לאכול בחדר האוכל, האוכל היה קבוע בכל יום בשבוע ואני זוכרת שבכל יום שחזרתי הביתה ונשאלתי מה אכלתם היום ? תשובתי הייתה אוכל פייכס, מהר מאד הבנה אמי שבנותיה לא אוכלות בביה"ס. אבל בשעורי כלכלת בית שהתבצעו במטבח הלימודי נחשפתי למתכון הזה, שלאחרונה מצאתו באחת המחברות "כלכלת בית" מימי כיתה ה' ,ולידו הערה זה טעים . ולהערב לקבלת שנת 2011, הוכן ללא סוכר לאורחים סוכרתיים ..

 קינוח קליל טעים, ובעיקר למחפשים קינוח פרווה  ואפשרות למתכון דיאט ללא סוכר .

קציפת סולת במיץ תפוזים

החומרים:
3 כוסות מיץ תפוזים (במקור כתוב 3 כוסות נוזלים: מיץ תפוזים, לימון עם מים, מנדרינה, מיץ ענבים)
1/2 כוס סוכר (היה כתוב סוכר לפי הטעם,התפוזים היו חמוצים אז שמתי כפית דיאט טיפ)

 להרתיח מיץ(פחות חצי כוס) להוסיף סוכר, לטעום אם צריך להוסיף סוכר

.לערבב

חצי כוס מים עם

4 כפות סולת

להוסיף את תערובת  סולת תוך בחישה ולבשל עד שמסמיך.
להוריד מהאש, להקציף במעבד מזון עד שהתערובת מלבינה, מסמיכה (ומתקררת.)

כשמתקרר מעט להוסיף תוך הקצפה חלבון ביצה. 

- למזוג לכלי הגשה רצויים.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל הים רגוע אלא אם צויין אחרת