55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חברות מבשלות

קציצות בשר צלויות במחבת פסים

המצרכים:

1/2 קג' בשר טחון טרי

1/2 זר כוסברה קצוץ דק

1 בצל קצוץ דק

מלח, פלפל - לפי הטעם

1/2 כפית פפריקה חריפה

1 כפית פפריקה מתוקה

2 פרוסות חלה עם או בלי הקרום

1 כף שמן

ההכנה:

קוצצים דק את הכוסברה והבצל. משרים את פרוסות החלה במים  וסוחטים היטב. מכניסים לקערה ומערבבים היטב, מוספים את הבשר הטחון, התבלינים וכף השמן ומערבבים שוב.

נותנים לעיסה לנוח ולספוג טעמים.

יוצרים קציצות.

משמנים מחבת פסים בתרסיס שמן (אני משתמשת במשטח צלייה של ניאופלם - מומלץ) וכשהמחבת חם מסדרים את הקציצות וצולים משני צדי הקציצה. כל צד כ - דקה וחצי שתיים.

מגישים חם.... בתיאבון.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

העורך בחר...
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל חברות מבשלות אלא אם צויין אחרת