00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

CooknBake

פרגון - זה שם המשחק

כמה יפה לראות את הפירגון בבלוגיה, את הרשומות המושקעות והמילים החמות שנכתבות על בלוגים שכנים. בדרך כלל אני לא מתחברת לרשומות הפרס למינהן שמסתובבות מידי פעם בבלוגיה אבל הפעם זה פשוט מקסים לראות את הפרגון ההדדי. מה גם שבזכות הרשומות האלה, הכרתי עוד המון בלוגים חדשים, אז למה לא לפרגן?
 
מה זה בעצם "בלוג עם סטייל"?
בלוגים מפרגנים לבלוגים אחרים וגם מספרים מעט על עצמם.
החוקים - לפרגן לשמונה בלוגים עם סטייל וגם לספר שמונה דברים חדשים על עצמך (החלק הכי קשה ). הבלוגים המפורגנים מעלים רשומה דומה ומפרגנים הלאה לבלוגים אחרים.
מקסים בעיני למרות הקושי הרב בבחירת הבלוגים ומה אספר על עצמי.
 
שנתחיל?
 
המליצו עלי
כמה בלוגרים יקרים ומוכשרים חשבו שהבלוג שלי הוא "בלוג עם סטייל" ועל כך אני מודה להם ומפרגנת בחזרה ♥♥
לירז מחטאים מתוקים
מיכל מ-micGadjet
מוטי מהבלוג "אוכל מכל הלב"  (הרבה בזכותו הבלוג שלי בעצם קיים)
ענת מהבלוג פיית המרציפן
אורית kriz מ"בישולים ועוד"
פנינה מסבתא מבשלת וגם סורגת
infinityforcook - מתקמחים אפיה ובישול
 
 
מאד קשה לבחור שמונה בלוגים מתוך מבחר אדיר של בלוגים מעולים, יפים, עם מתכונים מצויינים, עם תמונות משגעות וסגנון, הרבה סגנון.  אני מנויה על המון בלוגים, בעיקר של מתכונים, הרבה מציצה ופחות מגיבה בגלל חוסר זמן. אבל אוהבת את כולם! (כי ברור שבלוג שאינו מוצא חן בעיני, לא אעשה מנוי אליו..)
 
רשמתי ומחקתי ושוב רשמתי ושוב מחקתי והגעתי בסוף לרשימה הזו:
 
מפרגנת:
מהלב ומהראש הבלוג של liash - תשמעו ממני - הבלוג הזה יגיע רחוק! התמונות המאלפות, הכתיבה, הסגנון והמתכונים! הכל כל כך יפה שם.
 
הבלוג Pastaghetti" של מגי - מגי התחילה לכתוב את הבלוג שלה לפני כשנה בערך וההצלחה לה היא זוכה, מדברת בפני עצמה. מגי מביאה מתכונים בטעם איטלקי עם הרבה ידע והבנה וכמובן תמונות משגעות. לשמחתי גם יצא לי להכיר אותה והיא מקסימה גם מאחורי הקלעים :)
 
מרמלדה את כותבת הבלוג אני מכירה כבר 25 שנה!! כן כן 25 שנה! אבל את הבלוג שלה אני מכירה רק חודשיים :)
טליונת פתחה את הבלוג ממש בסמוך לפתיחת הבלוג שלי ובעקבותיו, אבל את הידיעה הזו היא שמרה לעצמה. עכשיו שאני מכירה את הבלוג ומנויה אליו, אני נהנת מאד מהרשומות המושקעות ומבינה שגם אחרי 25 שנה יש עוד צדדים שעדיין לא הכרתי אצל טליונת.
כייף של בלוג עם המלצות על סרטים, ספרים, בילויים, טיפים, אוכל, משפחה ועוד.
 
ירוק אני לא חושבת שיש מישהו בבלוגיה שלא מכיר את הר הקסמים, הכותבת הכי מוכשרת והכי מקסימה שאני מכירה! כולה רגש, אהבה ונתינה! בעיניים רגישות היא רואה מעבר לעדשת המצלמה רגעים קסומים והמון טבע. ירוק הוא הבלוג השני והמקסים שלה, בלוג של הרבה תמונות ומעט מילים. הכינוי שלה שם הוא "תלתלי אש". תכירו :)
 
מרילין - Ma Blogeria את מרילין אני מכירה כבר כמה שנים עוד מהתקופה בה הייתי שותפה ופעילה בפורום אוכל ב-Ynet.  לשמחתי פגשתי אותה באחד הסיורים שנעשו לבלוגרים עם מועצת החלב. בחורה מקסימה וחרוצה עם בלוג וותיק ומלא מתכונים משובחים שמצולמים נפלא.
 
לבשל עם קיצי - חיה היא בשלנית בחסד ואחת הראשונות שהקימה בלוג לתפארת. גם היא השפיע עלי רבות והרבה בזכותה אני כאן. כל מתכון של קיצי מדוייק, קל ומאד ביתי.  בחורה מקסימה ששמחה תמיד לעזור, לתת עיצה ומתכון והכל בחיוך ובטוב לב יוצא דופן.
 
מתוקים שלי של שירלי נמש  אני צריכה לספר לכם משהו על הבלוג הזה? מישהו עוד לא מכיר את הבלוג המתוק הזה?
אם אתם מהבודדים שעדיין לא נתקלתם בו, אז כנסו לקישור ותנו למתכונים, לתמונות ולטקסט לדבר בפני עצמם. :)
 
בייגלה צמד הבייגלה דודי כליפא ונעמה פלד נכנסו לחיינו בסערה לפני קצת יותר משנה. הכתיבה של השניים יוצאת דופן בסגנונה. מתכונים מצויינים מלווים בסיפורים מרתקים עשו לנו את זה בגדול!
הבייגלה כבר לא סתם בלוג, זה מוסד! הזוג מארגן ארוחות משותפות בממדי ענק, מסיבות, ביקורות על המסעדות הכי נחשבות וגם על כאלו נסתרות וקטנות.
* ואם כבר אנחנו מדברים על הבייגלה... ב-21/12 הבייגלה ארגנו לנו את "יום המרק שיביא את החורף" - ביום הזה, כולנו נכין מרק וגם נפרסם אותו בבלוג.
הצמד אירגן שפים מכמה וכמה מסעדות נחשבות אשר ביום זה יתרמו את כל ההכנסות שלהם ממנות מרק שימכרו במסעדות, לטובת ארגון לשובע. כל הכבוד!!!
 
רוני טגנסקי  כן אני יודעת שכבר המלצתי על שמונה בלוגים, אבל יש עוד אחד חדש ומקסים של חברה טובה ומאד מוכשרת. הכרתם אותה בבלוג "שוקולד, מנטה, פלפל צ`ומה" ואחר כך בגורמה ת"א עם צחי ביג ג`ק, עכשיו לרוני יש בלוג חדש לבן ומצוחצח עם כל המתכונים הנפלאים שלה. בואו להכיר.
 
 יש עוד רבים וטובים שאני אוהבת לקרוא - הבלוג של נטלי מעוגיו.נט, יובל מ"פשוט מבשל פשוט", טל מ"יש מה לאכול", אריאלה האחת והיחידה מ"בישול בקצב הסלסה", הבלוג שמנמנ.ים,  גילי מ"אבא עובד וכל מה שמסביב", "המטבח של אלינוער", "פנינת המטבח", תמי מ"קולינריא", ענת סקילי הצלמת הכ"כ מוכשרת, כמובן הבלוג הזוגי המצליח "ביסטייל" והרשימה עוד ארוכה ואיכותית!!
כולם בעלי סגנון כזה או אחר ולכולם יש את הפן המיוחד שעושה כייף להכנס ולקרוא.
 
 
ומה אתם עוד לא יודעים עלי?
 פעם לפני המון שנים היתה לי מסעדה. לא, לא בישלתי שם ואפילו לא חשבתי לכיוון. ה-X שלי היה זה שבישל בכישרון רב ואני הייתי הצד המנהל.
 
 אני ירושלמית במקור ומאד מאד אוהבת את העיר הזו.
 
 היום אני גרה מחוץ לירושלים, איפה שהוא באמצע הדרך בין ירושלים לת"א.
 
 יש כמה מאכלים שאני מאד אוהבת אבל מעולם לא יצא לי להכין. כמו אלפחורס, קובה ועלי גפן.
 
 מאד אוהבת לטייל בעולם (ומי לא?) ונהנת מאד לעשות את זה ביחד עם הילדים והאיש. לא פחות כייף מהטיול עצמו זה הארגון חודשים לפני, הכרת איזור שלם לפרטי פרטים, למידת המפה ועוד... כייף גדול!
 
 את הבית שלי תכננתי בעצמי. למדתי לפני המון שנים עיצוב פנים אבל איך שהוא מצאתי את עצמי עוסקת באדריכלות. הבית שלי, הוא הראשון שתכננתי ומאז (כ-8 שנים) עומדים להם עוד כמה בתים "שלי".
 
 כשפתחתי את הבלוג הייתי כותבת את שורות הפתיחה על דף, כותבת ומוחקת, מתקנת ושוב כותבת עד שמגיעה לטקסט לשביעות רצוני. אף פעם לא חשבתי על עצמי כאחת שיודעת לכתוב, אבל עם הזמן זה פשוט זרם והכתיבה יוצאת מתוכי בטבעיות ובהנאה גדולה.
הכי מספק בעולם זה לקרוא אתכם כותבים לי שאתם נהנים מהסיפורים ומהכתיבה שמלווה כל מתכון ומתכון.  הפירגון שלכם הוא זה שעושה לי כייף להמשיך, ליצור ולכתוב!   
 
 היום קיבלתי את גור השאור הראשון שלי ואני מתכוונת לטפל בו יפה ולהתחיל ללמוד לאפות לחמים. מבטיחה לספר ולהראות לכם איך יצא.  
 
 
שיהיה יופי של שבוע לכולם! ושתמיד נדע לפרגן אחד לשני :)

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

52 תגובות

בחירת העורך
מציצים מעבר לים
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל CooknBake אלא אם צויין אחרת