44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

פיצה מהירה ללא התפחה

את המתכון הזה אימצתי משרית, אישה יקרה מאוד ובשלנית אלף אלף.פתרון מעולה לארוחת צהרים חפוזה או לארוחת ערב, בקיצור פינוק של בני הבית. הילדים מטורפים עליה ואם להתוודות אז גם אני.

 

המצרכים לבצק:

4 כוסות קמח

1 כף שמרים יבשים

1 כפית סוכר

1/4 כפית מלח

1 כף שמן זית

1.5 כוסות מים פושרים

 

לרוטב:

3 עגבניות מגוררות

1 כף רסק עגבניות

4 שיני שום כתושות

מלח,פלפל

קמצוץ אורגנו

או לחילופין יש רטבים מוכנים

גבינה צהובה מגוררת

כאן המקום להוסיף כל מה שאהוב עליכם ועל בני ביתכם

תירס,זיתים,פלפלים,פטריות וכו'.

 

אופן הכנת הבצק:

ללוש במיקסר/ביד בצק מכל המרכיבים, לשים לב שהמלח לא יגע בשום אופן בשמרים, עד לקבלת בצק רך וגמיש.

להניח ניר אפיה על תבנית של התנור ולשמן אותה בכף שמן זית.להניח את הבצק בתבנית ואם יד משומנת למתוח את הבצק לכל צידי התבנית עד שהבצק יכסה את כל התבנית.

למרוח את הרוטב ומעליו כל תוספת שתרצו.

לאפות ב- 180 מעלות בין 20-30 דקות (כל תנור שונה) עד להזהבת שולי הבצק.

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת