55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

גונדי

גונדי

 

המצרכים לבצק הגונדי:

1/2 קילו חומוס קלוי טחון דק (בערך)

1/2 קילו חזה עוף טחון (יש כאלה שמכינים עם הודו טחון, אני אוהבת את העוף)

4 בצלים גדולים מגוררים

מלח לפי הטעם

מעט פלפל שחור

1 כף כמון

1 כף כורכום

קמצוץ הל טחון (אם אין אפשר לוותר עליו)

1/4 כוס שמן

מים

 

למרק:

גרונות הודו/עוף

חופן גרגירי חומוס

כרפס

מלח

פלפל שחור

1 כף כורכום

מים

 

אופן הכנה:

- להכניס לקערה את הבשר טחון,בצלים מגורדים, 3/4 מכמות החומוס,התבלינים והשמן ולהתחיל ללוש.

-  להוסיף כל פעם מעט מים עד לקבלת בצק רך ונעים.

- במידת הצורך להוסיף עוד מהחומוס הטחון.

- להכניס לסיר את כל מצרכי המרק ולהביא לרתיחה.

- ליצור מהתערובת קציצות בגודל פינג פונג.

- כשהמרק רותח לזרוק לתוכו את הקציצות.

- לבשל על אש נמוכה שעה.

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת