55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

מרק לקוסקוס

הימים הקרים שבאו עלינו הריצו את רובנו למטבח להכנות קדחניות של מרקים שונים.גם אצלי עם ריח הגשם הראשון רצתי לי אל המטבח להכין מרק שיחמם אותנו. אצלי לא מוותרים על קוסקוס עם מרק, אז הנה הוא לפניכם המתכון שלי למרק של הקוסקוס.

הוסיפו כאהבת ליבכם ומשפחתכם את כל הירקות שאוהבים אצלכם.

 

המצרכים:(4-6 מנות)

חלקי עוף (שוקים,כנפים, וכו' כמספר הסועדים)

2 תפו"א

3 גזרים

2 קישואים

1/4 דלעת

1/4 דלורית

1/4 כרוב חתוך לרצועות

3 עלי כרפס (גבעול+עלים)

חופן גרגירי חומוס*

מלח

מעט פלפל שחור

1 כף כורכום

מים

 

אופן ההכנה:

לחתוך את תפו"א ,הגזר,הקישוא,דלעת ודלורית ל-4. להניח בסיר, להוסיף את הכרפס, הכרוב והחומוס ולהוסיף מים עד כדי 1 ס"מ  מעל הירקות.

להביא לרתיחה ולתבל במלח,פלפל וכורכום.להנמיך את הגז ולבשל שעה.

להגיש על קוסקוס.

 

*אני קונה חומוס בקילו, מניחה בקערה עם מים למשך לילה, שופכת את המים,שמה בסיר לחץ ומבשלת עשר דקות על הגז להוצאת כל הגזים (בדוק) וריכוך החומוס, אח"כ מקפיאה את החומוס וככה תמיד יש לי חומוס מוכן. מקל מאוד על העבודה.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

20 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת