66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

עוגת טריקולד

עוגת ביסקוויטים שמשלבת בתוכה גבינה ושלוש סוגי שוקולדים, קלה להכנה והטעם גן עדן ממש.

אני הכנתי אותה עם גבינה אחת ובלי השוקולד הלבן והציפוי שוקולד. כאן היא במתכונת המלאה שלה.

 

המצרכים:

400 גרם ביקוויטים פתי בר

כוס נס קפה עם חלב

2 שמנת מתוקה להקצפה

2 גבינה 5%

1 אינסטנט פודינג

100 גרם שוקולד לבן

30 גרם חמאה

100 גרם שוקולד חלב

30 גרם חמאה

לזיגוג:

100 גרם שוקולד מריר

1 שמנת מתוקה

 

אופן ההכנה:

להקציף את השמנת מתוקה ביחד עם האינטנט פודינג עד לקצף יציב. להוסיף בעדינות את הגבינות.לחלק לשתי קערות.

להמיס את השוקולד הלבן עם 30 גרם חמאה עד לתערובת חלקה.להוסיף כף או שתים מאחת מתערובות הגבינה ולערבב ולהחזיר את הכל לקערת הגבינה. 

להמיס את השוקולד חלב עם 30 גרם חמאה עד לתערובת חלקה. להוסיף כף או שתים מתערובת הגבינה השניה ולערבב ולהחזיר את הכל לקערת הגבינה.

לטבול את הביסקוויטים בנס קפה המוכן ולסדר בתבנית להניח מעל את התערובת של הגבינה עם השוקולד הלבן, ושוב להניח ביסוויטים ומעליהם התערובת של השוקולד חלב ומעל ביסקוויטים.להכניס למקרר לשעה.

להמיס בסיר את השוקולד המריר עם השמנת המתוקה ולשפוך על העוגה המוכנה ולמקרר להתקררות של עוד שעה לפחות.

זהירות העוגה ממכרת.

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת