55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

סלט עלי סלק

סלט נהדר לפתיחת התאבון, מתאים מאוד לברכות של ראש השנה, שיסתלקו כל אויבנו.

המצרכים:

2-3 חבילות עלי סלק לבן - גבעולים ועלים
כף גדושה אריסה ביתית
6-7 שיני שום כתוש
כף כמון
רבע כוס שמן
מיץ מלימון שלם
מלח לפי טעם

אופן ההכנה:


לשטוף היטב את עלי הסלק ולחתוך לחתיכות גסות. להרתיח אותם בסיר עם מים עד לריכוך.
לצנן, לסנן ולסחוט בידיים היטב היטב את כל שאריות המים.
לחמם במחבת טפלון את השמן, להשחים 10 שניות!(לא לשרוף) את השום ולשים את הסלק לאידוי ולטיגון קל תוך ערבוב מתמיד כדקה. להוסיף את התבלינים ולהוסיף דקה של ערבוב ולהוריד מהאש. לצנן.

 
















 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת