88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

סדנא - כך תכינו ממולאים מהקישואים היפים האלה

 

וידוי = מעולם לא ראיתי קישואים כאלה

בוקר אחד הגיעה יעל שמחי, חברה לעבודה, ושאלה אותי אם אני רוצה קישואים מיוחדים.

באותו יום, בדרך לעבודה היא קנתה את הקישואים, כשהראתה לי אותם, אמרתי לה כן, בוודאי.

הגעתי הביתה, ולא רציתי לעשות מהם כלום, הם היו כל כך יפים, הנחתי אותם במגש על השולחן וכל יום

הסתכלתי עליהם, ולא היה לי חשק להפרד מהם. רק לאחר כמה ימים, וגם כדי שלא יאבדו את החן שלהם,

החלטתי להכין מהם ממולאים והכנתי לכם סדנא להכנתם. המתכון לא בשרי

 מצרכים

1 קילו קישואים

1.5 כוסות אורז שטוף ומסונן

2 בצלי קצוצים

2 עגבניות רכות קצוצות דק

1 כפית מלח

1 כף פפריקה מתוקה

1 כף כורכום

1/4 כוס שמן

פטרוזיליה 

הוראות הכנה:

לרוקן את הקישואים אני רוקנתי עם כפית גלידה, להניח בצד

לא לזרוק את המילוי, להניח בתחתית הסיר בו נבשל את הקישואים, להניח בצד

ועכשו להכנת המילוי, את המילוי של הממולאים לבשל מעט: לטגן בצל במחצית מכמות השמן,

להוסיף עגבניות, אורז, מלח, פפריקה, כורכום, פטרוזיליה ולערבב היטב להניח בצד להתקרר

כך נראה המילוי

 

כשהמילוי התקרר למלא את כל הקישואים ולהניח את הקישואים בתוך הסיר שבו סידרנו את

המילוי של הקישואים

 

להכנת הרוטב שנשפוך על הממולאים:

באותו סיר בו הכנו את המילוי, לשים 1 כוס מים, מיץ מלימון אחד, השמן שנשאר מעט מלח,

לערבב ולשפוך מעל הקישואים, להביא את הסיר לרתיחה אחת ולאחר מכן להנמיך את האש

ולבשל על אש נמוכה בערך שעה

בתיאבון

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

33 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת