44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

חזה עוף ממולא בבשר ברוטב סילאן

את המתכון הבא אימצתי מסמדי בומבה ממאסטר שף ושיניתי אותו בהתאם לטעם של בני ביתי. מומלץ להגיש ליד אורז לבן אבל גם עם פתיתי קוסקוס טעים מאוד.

 

 

4-6 סועדים

המצרכים:

8 יח' חזה עוף פרוס לשניצל

1/4 קילו בשר טחון

1 בצל מגורר

4 שיני שום כתושות

מלח

כמון

מעט קינמון

מעט שמן

3 בצלים גדולים פרוסים לטבעות

מלח

פלפל

2 כפות סילאן

בערך 3 כוסות מים

אופן ההכנה:

בקערה לערבב בשר טחון,בצל מגורר,שום,מלח,כמון ,קינמון ומעט שמן. לאחד את הכל למסה אחידה ולהניח לספיגת טעמים.

להכין מתערובת הבשר 8 קציצות. למלא כל יח' חזה עוף בקציצת בשר ולגלגל,להכין את כולם ולהניח בצד.

לטגן את הבצל הפרוס לטבעות עד להזהבה, לתבל במלח,פלפל וסילאן.

להניח את החזה עוף הממולא בסיר עם הסגירה כלפי מטה.לתת לו להיטגן קלות, עם כף לשים מהרוטב שבסיר על החזה עוף.להוסיף את המים עד לכיסוי חזה העוף.

לבשל כשעה עד לסמיכות של הרוטב.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת