00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

דלעת בפסטו

13/12/2010
 
 
 

 

קליל ולא משמין. אפשר לשנות לכל ירק. 

הוגש אצלנו על מצע אטריות רחבות מנוקדות קלות בפסטו וכמובן שאפשר גם בלי. רק דלעת, as is .

 

 

דלעת בפסטו

 

1 ק"ג דלעת מקולפת וחתוכה לקוביות
1-2 כפות שמן זית
3/4 כפית מלח


לחמם תנור לחום של 200 מעלות.

להכניס את קוביות הדלעת לתבנית פיירקס לזרות מעל מלח. לערבב. לשפוך מעל שמן זית ולערבב שנית .


 


 

להכניס את הדלעת לתנור החם לכ- 20 דקות.

להוציא מהתנור, לערבב עם כמות פסטו לטעמכם ולהכניס לתנור שוב לכ - 20 דקות.

10 דקות ראשונות בפעם השניה מומלץ לכסות עם נייר אלומיניום.

 

 

 

פסטו - הוורסיה שלי


במקצץ ידני או אחר  לקצוץ יחדיו זר עלי בזיליקום שטופים ויבשים,
3 שיני שום גדולות, 2 כפות שקדים גרוסים, מלח לפי הטעם.

להוסיף 1-2 כפות שמן זית (לפי טעם אישי).

 

בתיאבון.

 

אלינוער

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

66 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת