44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

צופסואי מתכון פיליפיני

צופסואי מתכון פיליפיני


צופסואי מתכון פיליפיני

החומרים:

סיר עב תחתית 26
1/2 כרוב קטן חתוך לקוביות
250 גרם רצועות חזה עוף
250 גרם שעועית חתוכה 3 -4 ס"מ כל חלק
2 גזרים חתוכים למעוינים
2 בצלים ירוקים חתוכים באלכסון 2 ס"מ
1 בצל בינוני חתוך לקוביות קטנות
1 פלפל אדום חתוך למעוינים
1/2 ראש כרובית קטנה מפוררת לפרחים קטנים
3-4 שיני שום פרוסות דק דק
2 שיני שום מעוכות למשרה העוף.
1 כף מרק עוף
3 כפות רוטב סויה
קורט פלפל שחור
טיפה מלח (לזכור שהסויה מלוחה)
כף סוכר
מעט שמן רגיל לטיגון


אופן ההכנה:

מחממים את השמן ומזהיבים את השום והבצל.
מזהיבים את העוף עד שנסגר מכל צדדיו.(  העוף נמרח בשום והושרה כשעתיים) בתום הסגירה מוציאים את העוף לקערה.
מכניסים את הגזר, ומזהיבים מעט, לאחר מכן את השעועית ואת הכרובית.
ובסוף את הכרוב, מוסיפים את הסויה, ומקפיצים כל הזמן. 
מעבירים את העוף חזרה לסיר.
מוסיפים כף סוכר קורט פלפל ומעט מלח. ואבקת מרק.
טועמים לשפר טעמים. מבשלים על אש קטנה עד שמתרכך למצב אלדנטה.


בתאבון

אם אהבתם דרגו אותי

http://סיוע-בביטוח-לאומי-וזכויות-נכים-חינם.com

המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

37 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת