00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

ביסים של שוקולד

11/12/2010

 
 

 

מצאתי את המתכון באחד מהשיטוטים שלי אונליין. שיניתי אותו לטעם המשפחה וירא כי טוב, אני משתפת.

*אמנם העוגיות האלה נעשות בשלבים אך לא לוותר 

 

ביסים של שוקולד


1/4 כוס ממרח שוקולד או אגוזים
120   גר` שוקולד מריר
1/2 כפית נס קפה (אבקה)
1/4 כוס סוכר
1/4 כוס סירופ תירס לבן
120 גר` חמאה
2 כפות שטוחות עמילן תירס
2 כוסות קמח
1/3 כוס חלב
1/2 כפית מלח
אבקת סוכר לזריה



 


ציפוי אופציונלי טרם האפיה - שומשום

למי שאין סירופ תירס ישתמש ב 1/2 כוס סוכר




להכניס 1/4 כוס עם ממרח שוקולד למקרר להתקשות.
עם התקשות הממרח ליצור כדורים קטנים, להניח אותם על ניר אפיה ולהכניס למקפיא. 

להמיס שוקולד ביחד עם אבקת הקפה ולהניח בצד.

בקערה, להקציף חמאה וסוכר לתערובת בהירה. להוסיף את סירופ התירס.
להכניס פנימה את השוקולד המומס, עמילן תירס ומלח ולערבב היטב. להוסיף את הקמח והחלב ולערבב לתערובת הומוגנית.

 

 



ליצור צורת `נקניק` מהתערובת בעזרת ניילון נצמד ולהכניס למקרר לכמחצית השעה.  עם התקשות הבצק לפרוס את ה`נקניק` לפרוסות. להניח מעל כל פרוסה כדור שוקולד קטן ולגלגל בעזרת כפות הידיים לכדור.

להכניס למקרר לכמחצית השעה.

לחמם תנור לחום של 180 מעלות ולאפות כ 15 - 17 דקות.

לקרר ולזרות מעל אבקת סוכר.

 

על דלעות - כתבה שלי

 

לסופ"ש קסום והלואי גשם , פוך וחמין.


אלינוער

 

המטבח של אלינוער בפייסבוק

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

44 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת