66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

כפתורי שוקולד

מבין אוהבי השוקולד למיניהם, מי לא אוהב את כפתורי השוקולד הקטנים והטעימים שנמכרים בחנויות. אני מכורה אליהם. מצאתי את המתכון הזה בחוברת ומיד ניסיתי אותה נרשמה הצלחה גדולה, הטעם ממש כמו הקנוי. המתכון בטוח לעבודה עם ילדים בימי החופש במיוחד כשהם משועממים.חלקו את העבודה בין כל הילדים ותקבלו שקט לכמה זמן.

המצרכים:


500 גרם שוקולד לאפיה מומס
סוכריות לעוגה בכל מיני צבעים

אופן ההכנה:


לשים את השוקולד המומס בבקבוק לחיץ בעל פיה צרה. לרפד תבנית של תנור בניר אפיה לזלף כפתורי שוקולד על הניר בשורה ומעליהם לזרות מיד סוכריות בצבע אחד ואז שורה שניה וסוכריות בצבע שני. כשנגמרת התבנית להכניס ל- 10 דקות למקפיא וזהו זה מוכן.

עכשיו נראה אותכם משאירים מזה לאורחים.

 


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת