66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

מעטפות תפוחי עץ

 

 

 

תבנית התנור
1 חבילה בצק עלים מופשר (קילו)
6 תפוחי גרנד גדולים לא קלופים.
מיץ מ- 1/2 לימון
1/2 כוס סוכר
1 כף קינמון
3 כפות פירורי לחם
קיסמי עץ
אבקת סוכר לזריה

מכינים את מלית התפוחים:


מגררים את התפוחים על קליפתם.שמים אותם בסיר עם הסוכר,הלימון והקינמון ומביאים לרתיחה.מבשלים על אש נמוכה ללא מכסה במשך כ- 20 דקות עד שכל הנוזלים מתאדים.
מסירים את הסיר מהאש ומוסיפים את פירורי הלחם, מערבבים ומצננים מעט.
מרדדים את בצק העלים לעלה רחב וחותכים אותו לריבועים בגודל 10 על 10 ס”מ.שמים במרכז כל ריבוע כף מלית וסוגרים אותו. אוחזים ב- 4 קצוות ומקפלים אותם כלפי המרכז לצורת מעטפה,משחילים את הקיסם במרכז המעטפה.
מניחים את המעטפות בתבנית ואופים אותן כ- 20 דקות עד שהן זהובות ויפות. מוציאים ומצננים. מסירים את הקיסמים ומפזרים על המעטפות אבקת סוכר.

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת